SUUR TEST | Milline graavilõhe mekib kõige paremini

Kai Kodasma, 3. august 2022

Lõhel ja lõhel on vahe! Selgitasime välja oma lemmiku õrnsoolalõhede seast. Klassikaline graavi- ehk õrnsoolalõhe on üks väga nauditav ja kasulik asi, mida toidulauale panna.  Lihtne on seda põhjamaist rooga endalgi teha, marineerides värsket lõhefileed soola ja tilliga. Õhukesteks viiludeks lõigatuna saab nii ideaalse lisandi krõbedale röstsaiale. Aga alati ei ole pealehakkamist kõike ise teha ja lihtsam on ikka poest osta. 

Võtsime neljase seltskonnaga ette meie poelettidelt saadavad soolalõhed. Tahtsime teada, kas lõhel ja lõhel on vahe? Proovisime järele, kas kõik on soolatud ühtmoodi või on neil ka mingi erinevus? Missugune sobib ideaalselt röstleivale või sobivad need kõik?

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
Proovi Digilehte
0€/nädal
Oled juba lugeja?