TIIU TEST | Kvaliteetse oliiviõli järele ei pea sõitma Itaaliasse

Kai Kodasma, 3. oktoober 2020

Kes on kord suhu saanud õige oliiviõli meki, ei taha tihti kehvemaga leppida. Võtsime testijatega sihikule Eesti poelettidel saada olevad kalleimad esimese külmpressi oliiviõlid. Otsisime üht ja parimat, aga leidsime lausa mitu.

Mis teeb esimese, rafineerimata külmpressi oliiviõli eriti heaks? Selliseks, mida tasub kasutada salatites ja teistes roogades, kus soovitakse maitseomadusi esile tuua?

Kes on kord suhu saanud õige oliiviõli meki, ei taha tihti kehvemaga leppida. Võtsime testijatega sihikule Eesti poelettidel saada olevad kalleimad esimese külmpressi oliiviõlid. Otsisime üht ja parimat, aga leidsime lausa mitu.

Mis teeb esimese, rafineerimata külmpressi oliiviõli eriti heaks? Selliseks, mida tasub kasutada salatites ja teistes roogades, kus soovitakse maitseomadusi esile tuua?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?