TIIU TESTIB | Mõned toorjuustud on teistest paremad – vaata ja veendu!

Kai Kodasma-Abdurahmanov, 3. oktoober 2021

Toorjuust on naturaalselt valmistatud ning maitselt mõnusalt värske ja koorene. Imeline on see ka toiteväärtuse poolest, sisaldades rikkalikult valke ja kaltsiumi. 

Ka toorjuustu kasutusvõimalused on mitmekülgsed. Aina enam ja igal võimalikul moel on seda hakatud pruukima või asemel – leivale määrimisest kuni koogikreemide kokkusegamiseni välja. Mainimata ei saa ka jätta, et toorjuust sobib kreemisust andma paljudesse küpsetistesse ja soolastesse roogadesse. 

Võtsime kolme testijaga ette valiku klassikalisi ja naturaalse maitsega toorjuustusid. Hindasime nende maitset, konsistentsi ja sobivust roogadesse. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?