LIHTSALT IMELINE! Rabarberi-sidrunikeeks

Kai Kodasma, 3. mai 2022

Pehme, mahlane ja ilusa roosa glasuuriga rabarberi-sidrunikeeks on kroon igale kevadsuvisele peolauale. Tänu ilusale roosale glasuurile on keeks kena vaadata, kuid mitte ainult — see ka maitseb suurepäraselt.

Mahlakas rabarber ja sidruni hapukus on magusa šokolaadiglasuuriga hästi tasakaalus. Ka valmistamine on lihtsamate killast — põhikoostisosad on ilmselt igal küpsetajal kapis juba olemas, kokku segamine käib lihtsalt ning jääb vaid kook ahju pista.

Kui rabarbereid on volilt käes, võib tekkida kiusatus kasutada neid retseptis ettenähtust rohkem. Seda teha ei soovita, kuna keeks võib jääda liigagi mahlaseks ega taha hästi vormist välja tulla.

10 portsjonit

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?