ÜKS VÄGA HÕRK TEST: paneme magusaisu rahustava tükikese tumedat šokolaadi keelele. Vaata, milline oli parim!

Kai Kodasma, 9. juuni 2022

Öeldakse, et pole paremat magusaisu leevendajat kui tükike tumedat šokolaadi. Kuigi piimašokolaad on paljude jaoks harjumuspärasem, on nende kahe koostises üks suur erinevus, mida on selgesti tunda ka maitses.

Nimelt on tumeda šokolaadi koostisosade hulgas kõige rohkem kakaod ja kõige vähem suhkrut. Piimašokolaadis domineerivad seevastu suhkur, kakaovõi ja piim, aga kakaod on selles õige väheke. 

Magusaisu vastu aitabki just šokolaadis sisalduv kakao. Seega — mida rohkem kakaod, seda vähem maiust tegelikult korraga sööma peab.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?