LASE KEVAD KÖÖKI! Maasika-kinoasalat, roheline läätsesalat, valge kala rohelisel padjal, värviline kartulisalat ja kihiline laimimagustoit

Kai Kodasma, 3. aprill 2022

Väljas ringi jalutades on rõõm näha, et pärast külma ja pimedat talve käib päike juba kõrgemalt, linnukesed laulavad ja looduses on tunda värskeid lõhnu. Tekib soov jätta talvine raskus maha ja laadida endasse tärkavat kevadist energiat. 

Selle kõige taustal oleks lausa patt katta oma söögilaud millegi muu kui rohke värske ja värvilisega. Nii saame jätta maha kogu talvise raskuse — nii meelestatuse kui ka kehakaalu mõttes — ja kevadele krapsakama sammuga vastu minna.  

Panin kokku valiku toiduretsepte, mis on toitvad, aga samal ajal kergesti seeditavad. Harjumuspärasest on need pisut erinevad, aga valmivad lihtsasti. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?