TIIU TESTIB | Hea kohupiim sobib nii pakist söömiseks kui ka toidu tegemiseks

Kai Kodasma, 3. jaanuar 2022

Meeletult pikad poodide piimaletid on täis kõikvõimalikku soolast ja magusat kraami. Valikus on ka kohupiimad, aga mida neist siis võtta, mida jätta? Ja kui pakk on koju toodud, siis milleks see kõige paremini sobib?

Võtsime oma testijatega ette kuus populaarset kohupiima. Hindasime nende konsistentsi ja maitset, samuti sobivust vahepalana söömiseks ja küpsetistes või muudes roogades kasutamiseks. 

Kuigi kohupiim võiks olla üks toiduaineid, mis on neutraalse ja sarnase maitsega tootjast olenemata, siis selgus, et nii see ikkagi ei ole. Kohupiimapakkide sisu varieerub kuivadest teralistest kuni ühtlaselt kreemjateni ja magusatest hapudeni. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?