KÜLMAGA KÕHT TÄIS SOOJAST SUPIST | Vabasta end talverasvast, süües kaks korda nädalas neid tõeliselt vaimustavaid suppe
Kai Kodasma, 3. veebruar 2022
Kui käes on veebruar, see aasta kõige külmem aeg, siis otsime kas teadlikult või alateadlikult head sooja kõhutäit. Et aga kevad ja paastuaeg pole enam kaugel, siis tasub rammusate praadide vahele — vähemalt kord nädalas, või kes eriti tubli, isegi kaks — süüa suppi.
Supi kasuks räägib, et suur osa sellest on vesi ja toiduainetest on põhirõhk tihti köögiviljadel. Seega võib seda koguseliselt rohkem süüa kui mõnd toekat praadi või ühepajarooga.
Ka annavad köögiviljad organismile hea turgutuse ja vajaliku energia. Kui supipõhi on kaua keedetud omatehtud või sellega võrdväärsest puljongist, on supist tervisele veelgi rohkem kasu.