STAARI KÖÖGIANKEET | Kristjan Jõekalda: „Ükstapuha kui kõrbenud kotlet, ikka maitseb imehästi.“
„Mulle nagu arvatavasti enamikule eestlastele maitsevad kõige rohkem tavalised kodused toidud. Keedukartul hakklihakastme või kotleti ja praekapsaga. Praetud kartul, muna ja vorst. Või lihtsalt keeduviiner kartulisalatiga. Need on toidud, mida on väga keeruline maitsetuks teha. Ükstapuha kui vesine on kartul, kõrbenud kotlet või jahune soust, ikka maitseb imehästi,“ räägib meelelahutaja ja telesaatejuht Kristjan Jõekalda, millised toidud kuuluvad tema lemmikute hulka.
Millised toiduained on alati kapis olemas?
Kapis peavad meil olema võimalikult lihtsad toiduained – makaronid, tatar, riis, manna. Ja külmkapis või, vorst, munad ja piim. Sügavkülmas pelmeenid ja kalapulgad. Varu peab olema selline, et saab korralikult kõhu täis nii nädalakese järjest. Mul on natuke rohkem. Mulle meeldib, kui on varu olemas.