AJAKIRJA TIIU KIRJUTAMISVÕISTLUS | Muutuda liblikaks

Urmas Lennuk, 3. juuli 2024

2021. aastal avaldas Tiiu koostöös lugejatega järjejutu „Mees teiselt korruselt“. 2022. aastal jätkasime järjejuttu „Tiiu internetis“, mille lõpus leidis Tiiu puhkuselt Markko, kes osutus ühtlasi ka tema tinderituttavaks. 2023. aastal kohtusime Tiiuga argipäevades. Sel aastal jätkab Tiiu oma õnne otsinguid Markkoga. Eelmistes osades märkas Tiiu meest võõra naisega kohvikus ja pidi talle seejärel haiglasse järele sõitma. Mees oli andnud võõrale naisele raha ning saanud pärast pooliku Muumi-tätoka tegemist veidra telefonikõne.

Pärast Markko seiklusi, kui ta endale pooliku Muumi oli lasknud tagumikule tätoveerida, mõtles Tiiu aina sagedamini sellele, et kas selline ongi siis tema „õnnelikult elu lõpuni, kuni surm nad lahutab“. Ta ei tahtnud sellega hästi nõus olla. See oli siiski tema elu ja lõppude lõpuks vastutas selle eest ainult tema ise.

Ühel hommikul ärgates vaatas ta magavat meest ja mõtles, kas see on tõesti toosama Markko, kellega ta kunagi kohtus ja uskus, et see ongi õnn? Kas see hunnik magavat liha tema kõrval oli tõesti seesama Markko, kes talle internetis salapärase võõrana head nõu andis? Kes temast hoolis ja temasse nii mõistvalt suhtus. Kas see higistav olend oli tõesti seesama mees, kellega nad rabajärves alasti ujumas käisid ja koos kuu salapärastes varjudes üksteise embuses istusid?

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?