OH AEGU, OH KOMBEID | Lennukisse pakkige kaasa ka oma parimad kombed 

Kristiina Sika, 3. juuli 2024

Kui teil on ees lennusõit, olgu äri- või puhkuseasjus, ärge unustage kaasa pakkida ka oma parimaid kombeid. Hoolimata lennureisi pikkusest, kulgeb see ühiselt mitmekümne inimesega väikeses ruumis ja võib kujuneda ebamugavaks, kui elementaarsetest viisakusreeglitest kinni ei peeta.

Juba enne tasub mõelda oma kaasreisijate peale ning lõhnastada ennast vaoshoitult. Tasub ka meeles pidada, et sellega te higi- ega teisi kehalõhnasid ei varja. Soovitus reisijatele, kes kipuvad higistama – enne lennukile minekut end tualetis värskendada ja kasutada tagasihoidliku lõhnaga deodoranti.

Eks igaüks soovib reisida võimalikult mugavas riietuses ja jalanõudes. Kuid tasub korra mõelda, kas kõige mugavam on ka viisakas. Vanad sissekantud dressid võivad olla mõnusad, aga riided peavad olema ikkagi puhtad ja korrektsed. Ülinapp läbipaistev pluus võib olla mugav kehakate palavas, aga kaasreisijates ei tohiks piinlikkust tekitada. Üldjuhul tuleks jalanõud jalga jätta, samas pikkadel reisidel võivad jalad ikka korralikult paiste minna. Selle vastu aitavad puhtad sokid, mida siis jalga tõmmata. Samas veenduge, et jalast võetud kingad ei lõhnaks ebameeldivalt.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?