TIIU PEATOIMETAJA VEERG | Kisub tantsuks!

Eha Kruus, 3. juuli 2024

Hellalt hoia mind! Seda ajakirjanumbrit tehes kumisevad mul kõrvus need laulusõnad. Muidugi, sest Nancy, kes need read üheksakümnendatel kuulsaks laulis, lava alati oma nakatava energiaga täidab ja kaasa tantsima kisub, on ju meie kaanestaar. 

Suur suvi on käes, et ta on aga nii paganama lühike, siis nautigem iga viimset kui hetke. Ma ise olen jõudnud juba käia Loobu mõisa aidas Rakvere suveteatri etendusel „Lahkumine“, kus imetlesin häid näitlejatöid ja imestasin, kui hästi sobis suvekuumusesse paljuski jõulude ja aastavahetuse võtmes näidend, kus laval olid lausa jõuludekoratsioonid. Eks ta ju nii olegi, et viimasel ajal pole enam jõulude ja jaanipäeva vahel vahet, üks aina järgneb teisele. Ainult selle vahega, et jaanipäeval on kergem – ei pea igal õhtul päkapikkude tööd tegema, nagu märkis üks väikeste laste ema.

Ühtlasi olen sel suvel jõudnud juba käia onupoja 50 aasta juubelil, mis peeti maha kärtsu, mürtsu ja hoogsa tantsuga Pariisi külas. Veel veetsin ühe ilusa suveõhtu Läänemaal Härjakopli talus ja käisin Ambla surnuaial kalli vanaema ja teiste sinna maetud kümnete lähemate ja kaugemate sugulaste haual. Mitte ainult suvi pole üürike… 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?