Head valge šokolaadi päeva! Valmista selle puhul šokolaadiseid sidrunikomme

Merilin Siimpoeg, 3. september 2025

Valge šokolaad on populaarne maius, kuid sageli vähem märgatud kui tume või piimašokolaad. See päev kutsub üles nautima valge šokolaadi unikaalset maitset ja omadusi, mille annab kakaovõi. Põhjus, miks šokolaad on valge, seisneb selles, et see ei sisalda kakaomassi. 

Kvaliteetse valge šokolaadi põhikomponendid on kakaovõi, suhkur ja piimapulber. Kui kakaovõi asemel on aga koostisosadesse märgitud taimne rasv, tasub seda toodet pigem vältida – tegu on odava alternatiiviga. 

Et avastada valge šokolaadi uusi maitseid, on siin üks lihtne särtsakalt sidruniste kommide retsept. 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?