Head kaerahelbepudru päeva!
Kaer on inimestele pakkunud tänuväärt kõhutäit juba mitu tuhat aastat nii Euroopas kui ka Põhja-Ameerikas. Praegugi on see teravili tähtis osa toidulauast paljudele inimestele kogu maailmas. Üks uuring näitab, et üle 80% Ameerika Ühendriikide leibkondadest hoiab kaerahelbeid kogu aeg varuks.
Kaerahelbeid võib lisada küpsetistesse, et saavutada meeldivalt mure ja rustikaalne tekstuur, nendega valmivad imeliselt krõbedad müslid, küpsised ja batoonid. Kõige populaarsem viis kaera söömiseks on aga loomulikult hommikupudruna! Soe pudrukauss juhatab sisse mõnusalt tegusa päeva ja sobib eriti hästi menüüsse siis, kui ilmad on juba jahedad. Maitseks ja vahelduseks lisage vürtse, puuvilju, pähkleid või pähklivõid. Jagangi teiega kaerahelbepudru retsepti, mis sobib ideealselt sügiskuudesse.
Vürtsikas porgandi-kaerapuder