STAARI KÖÖGIANKEET | Inga Lunge: praegune õunauputuse aeg on Toomasele eriti meeltmööda. Tõeliselt hea õunakoogi retsept!
Merilin Siimpoeg, 3. oktoober 2024
„Mul on nõrkus punase kalamarja vastu, mida armastan koos väikeste pliinide, sibula ja hapukoorega. Praegu naudin ka paneeritud ja praetud suvikõrvitsat ning värsket õunamahla,“ räägib Inga Lunge.
Mis toiduained on teil alati olemas?
Jahu, suhkur, tatar – igasugused muud kuivained. Ka pastatooted, et teismeline üksi olles toidu valmistamisega hakkama saaks. Sügavkülmas on enda püütud ning vaakumpakendisse suletud kalad. Külmavälisel ajal meeldib mulle olla maal, kus toit pole ainult kapis, vaid lausa õues. Käid, korjad siit-sealt midagi head kokku, võtad jõest kala, metsast seene ja ongi imemaitsev toit olemas.